Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی: با امضای تفاهم‌نامه مشترک بین اسنپ‌باکس و سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری و حومه شهرداری مشهد، طرح جایگزینی موتورهای برقی به جای موتورهای آلاینده بنزینی برای کاربران راننده اسنپ‌باکس در کلان‌شهر مشهد اجرایی می‌شود.

در این تفاهم‌نامه که با حضور کسری صادقی‌زاده، مدیرعامل اسنپ‌باکس، آقای باخردی، مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه مشهد و آقای کاظمی معاونت حمل و نقل کل شهرداری مشهد امضا شد، تسهیلات ویژه و گسترده‌ای در اختیار کاربران راننده اسنپ‌باکس در شهر مشهد قرار می‌گیرد تا با انتخاب موتور برقی به عنوان وسیله نقلیه به کاهش ۷درصدی آلودگی هوا کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسنپ‌باکس در مسیر انتخاب‌های پایدار

کسری صادقی‌زاده، مدیرعامل اسنپ‌باکس، در حاشیه‌ نشست امضای تفاهم‌نامه گفت: «بدون شک یکی از مسئولیت‌های اجتماعی ما در اسنپ، به عنوان یک سرویس حمل‌ونقل، انتخاب راه‌ حل‌های پایدار برای کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی است. به همین دلیل تلاش کردیم تا با همکاری مشترک با شهرداری مشهد و تامین تسهیلات لازم، کاربران راننده اسنپ‌باکس را به انتخاب موتور برقی به عنوان وسیله نقلیه و کسب درآمد ترغیب کنیم.»

او در ادامه گفت: «شهرداری مشهد یکی از پیشگامان اجرای قانون هوای پاک در کشور است. امیدواریم با اجرایی شدن این طرح و اثبات اثر مثبت آن، شاهد اقبال شهرداری‌ها به انتخاب گزینه‌ی استفاده از موتورسیکلت برقی در مدیریت حمل‌و‌نقل بار در تمام شهرهای کشورمان باشیم.»

طبق اظهارات صادقی‌زاده، اعطای تسهیلات بانکی، برابر ۸۰ درصد قیمت موتورسیکلت برقی (تا سقف ۳۵۰ میلیون ریال) با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه به کاربران معرفی شده از سوی اسنپ‌باکس، اعطای کمک بلاعوض ۱۰ میلیون ریالی به کاربران معرفی شده از سوی اسنپ‌باکس در صورت ارائه گواهی اسقاط موتورسیکلت بنزینی و همچنین ایجاد اولویت واگذاری موتورسیکلت برقی به کاربران اسنپ‌باکس، بخشی از مفاد این تفاهم‌نامه است. همچنین شرکت اسنپ‌باکس برای تشویق افراد به مشارکت در این طرح تسهیلات معافیت از کمیسیون را نیز برای کاربران موتورسواری که از این طرح استفاده کنند در نظر گرفته است.

مشهد در رویای هوای پاک

پس از تصویب قانون هوای پاک در مجلس شورای اسلامی و الزام آن به جایگزینی موتورسیلکت‌های کاربراتوری آلوده‌کننده هوا با موتور برقی، در آذر ۹۹ و در اولین اقدام، شهرداری مشهد درصدد تامین ۱۰ هزار موتور برقی برای استفاده در حمل‌و‌نقل شهری برآمد. مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری مشهد، پیش از این اعلام کرده‌ بود بر اساس مطالعات انجام شده موتورسیکلت‌های کاربراتوری، سهمی ۷/۷ درصدی در آلوده‌ کردن هوای کلان‌شهر مشهد دارند.

آقای باخردی، مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه مشهد، ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهم نامه خاطر نشان کرد: «استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در حمل و نقل شهری به عنوان راه‌حلی پایدار، علاوه بر اینکه به حفظ محیط زیست کمک می‌کند، حمایتی تمام قد از تولیدکنندگان و صنعت‌گران داخلی است. در نظر داریم در کلانشهر مشهد با ترکیب دانش و تخصص بومی و استانداردهای جهانی، شهری مدرن و پایدار بسازیم.»

با امضای تفاهم‌نامه مشترک شهرداری و اسنپ‌باکس احتمال می‌رود شهر مشهد، به عنوان شهری دوستدار محیط زیست، یک قدم به ممنوعیت تردد وسایل نقلیه آلاینده در شهر نزدیک‌تر شود.

گفتنی‌ است شهرداری مشهد جایگاه‌های متعددی برای شارژ موتورسیکلت‌های برقی در سراسر مشهد تعبیه کرده‌ است.

جزئیات بیشتر درباره مدارک لازم و نحوه ثبت‌نام به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: اسنپ مشهد اسنپ باکس شهرداری مشهد اسنپ باکس مدیریت حمل موتور برقی تفاهم نامه نقل بار حمل و نقل شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۱۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟

تین نیوز

 در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ عملیات حفاری خط ۴ متروی مشهد آغاز شده و تا امروز ادامه دارد. خط ۴ مترو مشهد به طول ۱۷.۵کیلومتر بلوار را به خواجه ربیع (از شرق به شمال و برعکس) متصل می کند.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، قرار است این خط از خواجه ربیع آغاز و با عبور از میدان شهدا با امتداد به سمت حرم مطهر از ضلع شمالی حرم عبور کرده و از بلوار مصلی به سمت شهرک شهید رجایی و جاده سرخس و بلوار در امتداد میدان شهید عباسپور طی مسیر  کند.

گفته شده این خط پس از احداث و بهره برداری با عبور از نزدیکی حرم مطهر دسترسی ها را برای شهرهای حومه مشهد نیز آسان می کند اما گویا ساکنان مهرگان، قرقی، جاده سیمان، علی آباد، گرجی و خلق آباد از عدم دسترسی مترو به این منطقه گلایه داشته و از مسئولان در خواست دارند تا ساکنان این منطقه نیز از خطوط ریلی درون شهری بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید:

پایان حفاری تمام خطوط قطار شهری مشهد تا پایان سال ١۴٠۴

در کارزار درخواست امتداد مترو مشهد به مهرگان خطاب به استاندار خراسان رضوی، مدیرعامل قطار شهری و شهردار مشهد آمده است: «باتوجه به امتداد متروی فاز هشتم و امتداد به بلوار دوم طبرسی و همچنین مهر مادر و فاصله حدود حداقل ۸ کیلومتر و افتتاح فاز سوم مسکن مهرگان، قرقی و جاده سیمان و کاهش زمان رفت و آمد ساکنان این محدوده، خواهشمند هستیم که فاز نهم مترو در مشهد و امتداد آن در مسیر مهرگان و قرقی و جاده سیمان باشد تا ساکنان این محدوده هم بتوانند استفاده کنند. از مدیران قطارشهری درخواست داریم مسیر خط4 مترو مشهد را از خیابان مهرمادر به شهرک مهرگان تغییر دهند.»

چرا شهرک مهرگان نباید مترو داشته باشند؟

به گفته ساکنان این منطقه ترافیک سنگین جاده سیمان باعث شده تا هر روز ساعت های زیادی  در ترافیک بمانند. بولوار حر، بولوار طبرسی، توس، پنجتن، جاده سیمان و شهرک مهرگان از نظر امکانات در شرایط ضعیفی هستند. جمعیت این محدوده به دلیل همان تعداد بالای واحدهای مسکونی زیاد و اتوبوس های این محدوده شلوغ است و جمعیت زیادی مجبورند سوار اتوبوس شوند. از طرفی مسیر مهرگان به دیگر نقاط شهر بسیار طولانی است با این حال چرا شهرک مهرگان نباید مترو داشته باشند؟

در شهرک مهرگان چند هزار واحد مسکونی و پروژه مسکن مهر ساخته شده و در حال حاضر نیز هزاران واحد نهضت ملی مسکن در شهرک مهرگان از سوی دولت فعلی در حال ساخت است.

توسعه خط 4 مترو مشهد به مهرگان در طرح مصوب وجود ندارد

این کارزار در حالی مطرح است که پیش از این نیز مدیرعامل شرکت قطار شهری شهرداری مشهد در  مورد شهرک مهرگان و توسعه خط۴ تا این شهرک گفته بود: مصوب خط ۴ مشهد  ۱۵ کیلومتر است بنابراین توسعه این خط به  مهرگان در  طرح مصوب ، وجود ندارد.

به گفته کیانوش کیامرز این خط هنوز به  بهره  برداری نرسیده است و  در  مراحل حفاری تونل قرار دارد بنابراین اگر قرار باشد توسعه ای لحاظ شود پس از بهره  برداری و  شناسایی ظرفیت  ها و میزان مسافر است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ موتورسیکلت درمحدوده بازار اصفهان
  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ در اطراف بازار اصفهان برای پارک موتورسیکلت‌ها + لیست پارکینگ‌ها
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • نورپردازی المان‌های شهری شیراز با رنگ آبی در روز جهانی اتیسم
  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود