Web Analytics Made Easy - Statcounter

با امضای تفاهم‌نامه مشترک بین اسنپ‌باکس و سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری و حومه شهرداری مشهد، طرح جایگزینی موتورهای برقی به جای موتورهای آلاینده بنزینی برای کاربران راننده اسنپ‌باکس در کلان‌شهر مشهد اجرایی می‌شود.

به گزارش برنا، با امضای تفاهم‌نامه مشترک بین اسنپ‌باکس و سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار درون‌شهری و حومه شهرداری مشهد، طرح جایگزینی موتورهای برقی به جای موتورهای آلاینده بنزینی برای کاربران راننده اسنپ‌باکس در کلان‌شهر مشهد اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تفاهم‌نامه که با حضور کسری صادقی‌زاده، مدیرعامل اسنپ‌باکس، آقای باخردی، مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه مشهد و آقای کاظمی معاونت حمل و نقل کل شهرداری مشهد امضا شد، تسهیلات ویژه و گسترده‌ای در اختیار کاربران راننده اسنپ‌باکس در شهر مشهد قرار می‌گیرد تا با انتخاب موتور برقی به عنوان وسیله نقلیه به کاهش ۷درصدی آلودگی هوا کمک کنند.

اسنپ‌باکس در مسیر انتخاب‌های پایدار

کسری صادقی‌زاده، مدیرعامل اسنپ‌باکس، در حاشیه‌ی نشست امضای تفاهم‌نامه گفت: «بدون شک یکی از مسئولیت‌های اجتماعی ما در اسنپ، به عنوان یک سرویس حمل‌ونقل، انتخاب راه‌ حل‌های پایدار برای کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی است. به همین دلیل تلاش کردیم تا با همکاری مشترک با شهرداری مشهد و تامین تسهیلات لازم، کاربران راننده اسنپ‌باکس را به انتخاب موتور برقی به عنوان وسیله نقلیه و کسب درآمد ترغیب کنیم.»

او در ادامه گفت: «شهرداری مشهد یکی از پیشگامان اجرای قانون هوای پاک در کشور است. امیدواریم با اجرایی شدن این طرح و اثبات اثر مثبت آن، شاهد اقبال شهرداری‌ها به انتخاب گزینه‌ی استفاده از موتورسیکلت برقی در مدیریت حمل‌و‌نقل بار در تمام شهرهای کشورمان باشیم.»

طبق اظهارات صادقی‌زاده، اعطای تسهیلات بانکی، برابر ۸۰ درصد قیمت موتورسیکلت برقی (تا سقف ۳۵۰ میلیون ریال) با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۶۰ ماهه به کاربران معرفی شده از سوی اسنپ‌باکس، اعطای کمک بلاعوض ۱۰ میلیون ریالی به کاربران معرفی شده از سوی اسنپ‌باکس در صورت ارائه گواهی اسقاط موتورسیکلت بنزینی و همچنین ایجاد اولویت واگذاری موتورسیکلت برقی به کاربران اسنپ‌باکس، بخشی از مفاد این تفاهم‌نامه است. همچنین شرکت اسنپ‌باکس برای تشویق افراد به مشارکت در این طرح تسهیلات معافیت از کمیسیون را نیز برای کاربران موتورسواری که از این طرح استفاده کنند در نظر گرفته است.

مشهد در رویای هوای پاک

پس از تصویب قانون هوای پاک در مجلس شورای اسلامی و الزام آن به جایگزینی موتورسیلکت‌های کاربراتوری آلوده‌کننده هوا با موتور برقی، در آذر ۹۹ و در اولین اقدام، شهرداری مشهد درصدد تامین ۱۰ هزار موتور برقی برای استفاده در حمل‌و‌نقل شهری برآمد. مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری مشهد، پیش از این اعلام کرده‌ بود بر اساس مطالعات انجام شده موتورسیکلت‌های کاربراتوری، سهمی ۷/۷ درصدی در آلوده‌ کردن هوای کلان‌شهر مشهد دارند.

آقای باخردی، مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار درون شهری و حومه مشهد، ضمن ابراز خرسندی از امضای این تفاهم نامه خاطر نشان کرد: «استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در حمل و نقل شهری به عنوان راه‌حلی پایدار، علاوه بر اینکه به حفظ محیط زیست کمک می‌کند، حمایتی تمام قد از تولیدکنندگان و صنعت‌گران داخلی است. در نظر داریم در کلانشهر مشهد با ترکیب دانش و تخصص بومی و استانداردهای جهانی، شهری مدرن و پایدار بسازیم.»

با امضای تفاهم‌نامه مشترک شهرداری و اسنپ‌باکس احتمال می‌رود شهر مشهد، به عنوان شهری دوستدار محیط زیست، یک قدم به ممنوعیت تردد وسایل نقلیه آلاینده در شهر نزدیک‌تر شود.

گفتنی‌ است شهرداری مشهد جایگاه‌های متعددی برای شارژ موتورسیکلت‌های برقی در سراسر مشهد تعبیه کرده‌ است.

جزئیات بیشتر درباره مدارک لازم و نحوه ثبت‌نام به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسنپ باکس نقل بار درون شهری و حومه سازمان مدیریت حمل امضای تفاهم نامه شهرداری مشهد اسنپ باکس موتور برقی نقل بار حمل و نقل شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۳۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان

تین نیوز

قرارداد مشارکت در ساخت و راه اندازی دو ایستگاه شارژ خودرو و موتورسیکلت برقی در حاشیه دومین نمایشگاه حمل ونقل دانش بنیان در اصفهان میان شهرداری این شهر و شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا (مکو) به امضا رسید.

به گزارش تین نیوز، معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: احداث و بهره برداری از دو جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی با مشارکت شهرداری اصفهان با شرکت مپنا صورت می گیرد.

حسین حق شناس با اشاره به قرارداد دو ایستگاه شارژ شرکت مپنا در اصفهان اظهار کرد: توسعه خودروهای برقی در کلان شهرها به منظور کاهش آلاینده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه افزود: در راستای سیاست گذاری کلی حوزه حمل ونقل برای توسعه حمل ونقل پاک و زمینه سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی، تفاهم نامه ای بین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی منعقد می شود.

معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: دو جایگاه از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده، در حال احداث است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.هر ایستگاه شامل یک شارژر 60 کیلو وات شارژر سریع برای خودرو و دو شارژر AC موتورسیکلت است. 

وی با اشاره به احداث این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری اصفهان و شرکت مپنا ادامه داد: بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد.

حق شناس با بیان اینکه خدمات بهره برداری از این ایستگاه ها تا شش سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از شش سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره برداری از این ایستگاه ها توسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود، تاکید کرد: با توجه به گسترش استفاده از وسایل نقلیه برقی در آینده، احداث و راه اندازی این دو ایستگاه کافی نیست و با توجه به توانمندی بخش خصوصی می توانیم در آینده تعداد بیشتری از این ایستگاه ها را در شهر اصفهان احداث و راه اندازی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی در راستای توسعه استفاده از وسایل نقلیه برقی افزود: احداث و راه اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسایل نقلیه برقی، نحوه شارژ آن ها و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

دومین نمایشگاه حمل ونقل دانش بنیان در اصفهان، یازدهم تا چهاردهم اردیبهشت با حضور سازمان ها و شرکت های فعال در حوزه حمل ونقل و با شرکت شرکت های دانش بنیان در محل دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

برگزاری این نمایشگاه و رویداد حمل ونقلی با حضور شرکت های دانش بنیان، فناور، دانشجویان، اساتید و کارشناسان و مدیران دستگاه های دولتی با محورهای کاهش آلودگی هوا، وسایل برقی و تجهیزات شارژ، هوشمندسازی و هوش مصنوعی، مدیریت ترافیک و اطلاع رسانی تجهیزات حمل ونقل ریلی برگزار می شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟
  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی
  • سئو حرفه و خدمات سئو سایت چه تفاوتی دارند
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • واکنش زاکانی به حواشی قرارداد واردات خودروهای برقی
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • نورپردازی المان‌های شهری شیراز با رنگ آبی در روز جهانی اتیسم
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان